Gesprek over beloftes van de Groene Loper in Maastricht

Impressie van fase 1 van nieuwe woningen aan de Groene Loper in Maastricht. De bouw is gestart. Afbeelding: Avenue2

Ruim een jaar geleden werd de Groene Loper officieel geopend. Wat heeft hij Maastricht tot nu toe gebracht? Over dit thema houdt Debatcentrum Sphinx op zondag 3 november een bijeenkomst.

De bijeenkomst heet ‘De belofte(s) van de Groene Loper’ en gaat in op vragen als: ‘Is de groene loper een verbinder of een nieuwe grens?’ en ‘Wat doet de bouw van nieuwe huizen met nieuwe bewoners met de buurten rond de Groene Loper?’

Jacqueline Kerkhof leidt het gesprek, met bijdragen van o.a. filosoof Govert Derix, Match Maastricht en buurtnetwerken Wittevrouweveld en Wyckerpoort. Zondag 3 november van 14.00 tot 16.00 uur in Trefcentrum Wittevrouwenveld. Toegang is gratis, reserveren niet nodig.

Door onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen