Selmer Klarinetdag van Joris Lumeij in Simpelveld

Afbeelding: Getty Images

Selmer Klarinetdag wordt zaterdag 30 november in Theater de Klimboom in Simpelveld gehouden. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

De Klarinetdag staat onder leiding van Joris Lumeij, onder andere bekend als solo-klarinettist bij Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en momenteel klarinettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De dag is geschikt voor klarinettisten vanaf muziekschoolniveau B/C of met minimaal vier jaar speelervaring.

Deelname is mogelijk op alle klarinetten uit de klarinetfamilie (bes, es, alt, bas, contra-alt of contrabasklarinet), ook klarinettisten die op een merk klarinet dan Selmer spelen zijn welkom.

De bladmuziek wordt vooraf toegestuurd. Het inschrijfgeld is 15 euro. Meer informatie op www.selmer.nl of via info@selmer.nl.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen