Zes tips over overval op Benoit Wesly na Opsporing Verzocht

Afbeelding: Harry Heuts/Track ‘88

De uitzending van het programma Opsporing Verzocht waarin een reconstructie van de woningoverval op de Maastrichtse zakenman Benoit Wesly werd getoond heeft tot nu toe zes tips opgeleverd.

.

In de uitzending was te zien hoe vier overvallers op zeer brutale wijze Wesly overvielen, mishandelden en hem dwongen een safe te openen waaruit ze zeldzame horloges en munten roofden.

Een zwaargewonde Wesly wist zich uiteindelijk te ontdoen van kabels waarmee de overvallers hem mee hadden vastgebonden en reed in zijn auto naar het politiebureau.

De tips die zijn binnen gekomen hebben nog niet geleid tot aanhoudingen of doorbraken maar worden nu onderzocht, aldus de politie.

Wesly kwam zelf ook het woord in de uitzending en toonde zich zeer geëmotioneerd. Hij hoopt dat de daders zich zullen melden of dat mensen die de daders kennen na het zien van het programma tot het inzicht komen dat de overval niet onbestraft mag blijven.

Lees ook: Reconstructie van overval op Benoit Wesly: de langste nacht van zijn leven

Door Johan van de Beek

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen