Hadewych Minis trots dat ze het podium mag delen met Beppie Kraft

Afbeelding: Instagram Hadewych Minis

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Voor Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst begon na het WK voetbal een nieuw leven bij VfL Wolfsburg. Woensdag om 19.00 uur speelt ze samen met haar club in de Champions League tegen de vrouwen van Twente. Ze kan rekenen op veel steun van haar fans. Ook één van haar grootste supporters, haar moeder, mist de wedstrijd niet.

Wie zegt dat sieraden alleen gedragen kunnen worden door mensen? Ook dieren dragen ze. Net zoals de hond van het Roermondse gamemodel Stefanie Joosten. Micky poseert voor de camera en laat trots zijn nieuwe ketting zien.

De Amsterdamse poptempel Paradiso was maandag voor een avondje een stukje Limburg. Het publiek kreeg een hele rits aan Limburgse artiesten voorgeschoteld tijdens de Avond van het Limburgse Lied. ‘Het was hendig sjiek om het podium te mogen delen met deze liefste Limburgse living legend’, zegt de Maastrichtse actrice Hadewych Minis over Beppie Kraft op Instagram.

De Venrayse YouTube-ster Dylan Haegens stapt in het huwelijksbootje. Hij is dinsdag voor Marit Brugman op zijn knieën gegaan. ‘She said yes!’, schrijft hij bij de foto. Marit is nu officieel zijn verloofde.

‘AAAAAAHHH! WIJ GAAN NU ECHT TROUWEN!’, laat het bruidje via Instagram weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

?? AAAAAAHHH! WIJ GAAN NU ECHT TROUWEN!

Een bericht gedeeld door Marit Brugman (@maritbrugman) op

Zo blij als een ei is de Venlose zanger Lex Uiting. Hij heeft tijdens de Avond van het Limburgse Lied de Sjeng 2019 gewonnen. ‘DANKE, DANKE, DANKE!!’, laat hij zijn fans op Facebook weten.

Taart voor Sophie Kumpen, de moeder van F1-coureur Max Verstappen! Ze blaast 44 kaarsjes uit. ‘Happy birthday to the best mum in the world’, schrijft zoonlief via Twitter.

Na een dag werken mag de Venlose actrice Lotte Verbeek even bijkomen in een pub in hartje Londen.

Sinds dag één is choreograaf én danser Timor Steffens uit Roermond fan van Michael Jackson. Hij schopt het zelfs zo ver dat hij samen met The King of Pop op de bühne stond. Vandaar deze choreografie op het nummer Scream.

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen