Barrie Stevens blaast theatertour af vanwege tegenvallende kaartverkoop

Afbeelding: ANP Kippa

Omdat de kaartverkoop tegenvalt, heeft danser, choreograaf en tv-persoonlijkheid Barrie Stevens zijn theatertournee afgezegd. De 75-jarige Stevens zou vanaf volgende maand langs 35 Nederlandse theaters reizen.

Stevens zou in de show, die in Limburg onder meer in Roermond en Sittard gepland stond, vertellen over zijn liefdes, onder wie acteur Leen Jongewaard, en was ook van plan terug te blikken op zijn doorbraak in de jaren zestig dankzij de tv-serie Ja zuster Nee zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Maar de belangstelling voor zijn theaterprogramma The Show Must Go On was te klein. Wie al kaartjes had, kan het geld terugvragen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen