A-junior helpt Astrantia aan overwinning

Juul Hermsen heeft Astrantia op weer voorsprong gezet. Afbeelding: Marieke Lemmen.

Vijfdeklasser Astrantia uit Middelaar heeft de uitwedstrijd tegen Leunen winnend afgesloten. Onder troosteloze omstandigheden zorgde de Middelaarse Sjuul Hermsen voor een lichtpuntje. De A-junior nam de winnende treffer voor zijn rekening.

Astrantia had na 40 seconden op voorsprong kunnen komen, maar aanvoerder Hans Kroon strandde op de Leunense keeper. De gasten uit Middelaar wisten na twintig minuten op voorsprong te komen toen Jules de Boer de bal fraai tegen de touwen schoot: 0-1. Leunen had na de tegentreffer het betere van het spel en kwam in de 27e minuut op gelijke hoogte door de alerte Siem Vullings. Astrantia had na rust een licht veldoverwicht. De ploeg uit Middelaar wist dit tien minuten voor tijd om te zetten in een 1-2 voorsprong. Een lange rush en scherpe voorzet van linksback Jos Lemmen werd door Sjuul Hermsen doeltreffend afgerond. In de resterende tijd drongen de gastheren uit Leunen aan, maar Astrantia hield stand.

Door Jos Gröniger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Mook en Middelaar