KBO Groot Stein houdt themamiddag over armoede

Afbeelding: ANP XTRA

KBO Groot Stein besteedt woensdag 20 november aandacht aan het thema armoede met een speciale theatervoorstelling.

De Stichting Theatergroep Turba zet zich in om maatschappelijke thema’s, en in het bijzonder armoede, op toegankelijke, creatieve en muzikale wijze bespreekbaar te maken. Dit doet zij met theatervoorstellingen waar op een ludieke manier het thema armoede wordt gepresenteerd en waar mensen vervolgens uitgedaagd worden om zelf na te denken over hun opvatting over armoede.

Woensdagmiddag wordt de voorstelling Eige Sjöldj, Dieke Böltj gespeeld in de grote zaal van Merode. De voorstelling begint om 14.00 uur. Na de pauze neemt het publiek deel aan het spel ‘Een bloemetje hoort erbij’. Hiermee wordt een discussie op gang gebracht. De middag is rond 16.00 uur afgelopen. Leden kunnen gratis een toegangskaartje afhalen tijdens de inloop middagen in De Grous op de dinsdag 5 november tussen 13.30 uur en 16.00 uur.

Ook niet-leden kunnen de middag bijwonen. Zij betalen voor een toegangskaartje 2 euro.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen