Wandelpad richting Wilhelminatoren Vaals afgesloten

Het Drielandenpunt. Afbeelding: JOHANNES TIMMERMANS

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) vervangt vanaf maandag 11 november de waterleiding langs het wandelpad richting het Drielandenpunt (vanaf de Viergrenzenweg tot aan restaurant De Bokkerijder). Tijdens de werkzaamheden is het bospad afgesloten voor alle gebruikers.

De werkzaamheden starten aan het wandelpad dat vanaf de Viergrenzenweg door het bos naar de Wilhelminatoren loopt. Via de parkeerplaats van de Wilhelminatoren en voetpad wordt er vervolgens gewerkt tot aan restaurant De Bokkerijder. Hiervoor wordt het asfalt van het wandelpad gedeeltelijk opengebroken, daarna zal er een sleuf worden gegraven en wordt een nieuwe waterleiding aangelegd. Na het aanvullen van de sleuf zal het opengebroken pad worden hersteld met betonklinkers.

Tijdens de werkzaamheden is het bospad afgesloten voor alle gebruikers. Er wordt een omleidingsroute aangegeven, zodat gebruikers van het pad een alternatieve mogelijkheid hebben om het gebied van het Drielandenpunt te bereiken. In het weekend is het pad wel te gebruiken. De werkzaamheden nemen ongeveer zes weken in beslag.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Vaals