Taaftere op podium van SundayFolk &more

De band Taaftere wordt gezien als het Brabantse antwoord op Rowwen Hèze. Afbeelding: Paul Geurts

De Brabantse band Taaftere beklimt op zondag 17 november het podium van SundayFolk &more in De Wingerd aan de Maasbreeseweg 2 in Sevenum. Het concert start om 16.00 uur.

De viermans folkformatie speelt zelfgeschreven nummers, zingt meerstemmig en voegt daar instrumentale arrangementen aan toe. Ze zingen in het Brabants en het Nederlands. Folkforum schreef over Taaftere: ‘een waardig Brabants antwoord op de Limbo texmex van Rowwen Hèze’. Met een ruime achtergrond in de muziek via pop, funk, blues, jazz, folk, bluegrass, cajun, zydeco en texmex, beschikken de vier bandleden over nationale en internationale podiumervaring.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen