Het StreekTheater brengt ‘Va huëre zage …’ in Heerlen

Afbeelding: StreekTheater

Het StreekTheater staat donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november in Theater Heerlen met hun nieuwste stuk Va huëre zage.

Het oorspronkelijke toneelstuk is geschreven door Neil Simon, die het de titel Rumours meegaf. Tim Gladdines voert de regie in het stuk dat vertelt over vier stellen die zijn uitgenodigd op het tienjarig huwelijksfeest van de locoburgemeester en zijn vrouw. Het feest gaat niet door, want de jubilaris heeft zichzelf door het hoofd geschoten en zijn vrouw wordt vermist. Hun advocaat besluit dat het niet verstandig is om de zaak uit te laten lekken waarop de ene smoes de andere leugen uitlokt en de zaak steeds ingewikkelder wordt naarmate er meer gasten arriveren.

Kaarten

De voorstellingen beginnen alle avonden om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop vanaf 17 euro op www.plt.nl.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen