Tweede editie van Heroes of Rock in Elsloo

Afbeelding: ING Image

De tweede editie van Heroes of Rock in Elsloo wordt op zaterdag 7 december gehouden in het Maaslandcentrum in Elsloo.

Tijdens Heroes of Rock Elsloo 2019 worden vijf tributes gespeeld door de volgende drie bands: Eruption en Black Wizard spelen een duo-set waarin de hits van Van Halen en Ozzy Osbourne’s Black Sabbath ten gehore worden gebracht. Status Quo tribute Back to Back zet een look-and-sound-alike tribute neer. En geïnspireerd door David Coverdale, de frontman van zowel Whitesnake als Deep Purple zal DeepWhite trakteren op bekende classic hardrock songs van beide bands.

Tickets kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn te bestellen via: https://tickets.wonna.nl. Als er nog kaarten over zijn, kosten die aan de avondkassa 15 euro.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Stein
  1. De artikels worden geladen...