Toneelvereniging Laurentius voert ‘Doe erme Papa’ uit

Wat speelt zich af in Zuyderland? Afbeelding: Mitchell Giebels

Toneelvereniging Sint Laurentius uit Voerendaal staat weer vier keer op de planken in cultureel centrum De Borenburg. Deze keer met de klucht ‘Doe erme Papa’ (It Runs in the Family), van de Engelse auteur Ray Cooney.

De vier uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 23, zondag 24 en zaterdag 30 november en zondag 1 december. De matineevoorstelling (1 december) start om 15.00 uur. De overige uitvoeringen beginnen om 20.00 uur.

De acteurs zijn Monique Custers, Petra Damoiseaux, Raymond Damoiseaux, Siem van Dinther, Tom Evers, Rob Janssen, Wendy Kikken, Yvonne Scheeren, Raymond Severens, Julian Vankan en Esther Vankan.

Doe erme Papa neemt het publiek mee naar Zuyderland. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Kaeshuys & De Lekkernij (Furenthela 14 Voerendaal).

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Voerendaal