Wyckerveste krijgt half jaar uitstel met invulling Leeuwbrouwerij

De leegstaande brouwerij aan de Plenkertstraat. Afbeelding: De Limburger

Projectontwikkelaar Wyckerveste krijgt van de gemeente Valkenburg een halfjaar extra voor de invulling van de leegstaande Leeuwbrouwerij aan de Plenkertstraat.

De oude brouwerij is onderdeel van het sport- en foodcomplex Par’Course. Wyckerveste heeft echter nog altijd geen definitieve huurcontracten kunnen afsluiten voor de voormalige bedrijfspanden. Er is ook nog altijd onduidelijkheid over wat met de vroegere watermolen op het terrein gaat gebeuren.

Het college van B en W geeft Wyckerveste tot juli volgend jaar de tijd om het project, dat eigenlijk al helemaal klaar had moeten zijn, verder af te ronden.

Door René Willems

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Valkenburg aan de Geul