Confetti als eerbetoon bij Geer van der Veers laatste rit langs Versierhoes

Familie en ondernemers strooien met confetti als Geer van der Veer zaterdagochtend voor de laatste keer langs Het Versierhoes en zijn woning in de Jodenstraat in Venlo rijdt. Afbeelding: Laurens Eggen

Ondernemers uit de Jodenstraat en familieleden strooiden zaterdagochtend met confetti toen Geer van der Veer voor de laatste keer langs zijn woning en voormalige zaak Het Versierhoes reed.

De zondag op 86-jarige leeftijd overleden Van der Veer werd voorafgaand aan de drukbezochte uitvaartdienst in de Sint-Martinusbasiliek door de straat gereden. De crematie van het Venlose stadsicoon vindt zaterdagmiddag in besloten kring plaats.

Door onze verslaggever

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo