Afspraken over beweeg- en sportactiviteiten

In de gemeente Mook en Middelaar werd vorige week het Lokaal Sportakkoord ondertekend.

Sportorganisaties en aanbieders van beweegactiviteiten in Mook en Middelaar bundelen de krachten in het Lokaal Sportakkoord. Afgelopen week zetten diverse partijen, na maanden van overleg, de handtekening onder het akkoord.

Onder begeleiding van sportformateur Miriam van Moll is tijdens diverse bijeenkomsten en gesprekken invulling gegeven aan de dromen en ambities op het gebied van sporten en bewegen. Het Lokaal Sportakkoord moet ertoe leiden dat iedereen mee kan sporten en bewegen, bij sportaanbieders en in de openbare ruimte. Het actief bezig zijn leidt ook tot ontmoeting en een betere gezondheid. Om uitvoering te kunnen geven aan deze ambities hebben de deelnemers gezamenlijk een aantal acties geformuleerd. Tijdens de afsluitende bijeenkomst op dinsdag 5 november hebben de partners hun handtekening gezet onder het Lokaal Sportakkoord. De komende tijd gaan zij aan de slag om vorm te geven aan de uitvoering van de ambities.

Door Jos Gröniger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Mook en Middelaar