Wie wint de Peel en Maas sporttrofee 2019?

Nominaties voor de Peel en Maas sporttrofee 2019 kunnen vanaf nu doorgegeven worden. Afbeelding: Frank Crienen info@pplphotography.nl

Het comité Sportgala Peel en Maas, met vertegenwoordigers uit bijna alle kerkdorpen van de gemeente Peel en Maas, is bezig met de voorbereidingen voor het tiende Sportgala Peel en Maas. Dit sportieve evenement vindt plaats op vrijdag 10 april om 20.00 uur in DOK6.

Voor het nomineren roepen ze de hulp in van de inwoners van Peel en Maas. Iedere inwoner of vereniging in Peel en Maas kan een talent, sporter of sportploeg nomineren. Ook is het mogelijk om iemand of een groep mensen nomineren voor de bijzondere waarderingsprijs. Het comité vraagt om de nominatie van een favoriete kandidaat of team zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 12 januari, door te geven in verband met de korte tijd die de nominatiecommissie heeft om de winnaars te selecteren. Het is ook mogelijk om kampioenen bij zowel jeugd als senioren op te geven voor een vermelding tijdens het sportgala. De nominatie categorieën zijn: Talent van het jaar 2019; Sportster/sporter van het jaar 2019; Sportploeg van het jaar 2019; De bijzondere waarderingsprijs van het jaar 2019. De winnaars in deze vier categorieën strijden om de hoogste gemeentelijke sportieve eer: de sporttrofee van de gemeente Peel en Maas. Ook de sporters van Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg worden deze avond gehuldigd. De nominatie van deze sporters zullen door een commissie van I.K.S. voorgedragen worden. Meer informatie of het nominatieformulier invullen: www.sportgalapeelenmaas.nl Stuur het ingevulde nominatieformulier per mail naar hans.witbaard@kpnmail.nl of info@sportgalapeelenmaas.nl. Het is ook mogelijk om de nominatie/kampioenenopgave persoonlijk af te geven bij Hans Witbaard, Ninnesweg 182, 5981 PD Panningen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen