Twee aanhoudingen bij politieactie in Venlo en Blerick

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Bij een politiecontrole in Venlo en Blerick zijn maandag twee aanhoudingen verricht. Bovendien is een auto in beslaggenomen.

In Venlo-Noord werd een 28-jarige Blerickenaar gecontroleerd op verdenking van het in bezit hebben van en handel in verdovende middelen. De verdachte bleek hennep bij zich te hebben. Hij is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen.

Maandagmiddag verrichtte de politie op twee adressen huiszoekingen in de wijk Vastenavondkamp. In een van de woningen werd een grote hoeveelheid hennep aangetroffen. De bewoner van deze woning is aangehouden op verdenking van bezit en handel van verdovende middelen.

Beide aanhoudingen vloeien voort uit het project Pandora, de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerken om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo