Drugsdealer aangehouden met drugs in zijn onderbroek

Afbeelding: ANP

In Heerlen is woensdagochtend een drugsdealer aangehouden, terwijl hij een partij drugs in zijn onderbroek verstopt had. De man had eerder op de dag aan twee drugsgebruikers heroïne en cocaïne verkocht.

De dealer handelde vanuit een woning, op een steenworp afstand van het Heerlense politiebureau. In de woning trof de politie hard- en softdrugs, geld en goederen aan, waarmee de dealer zich vermoedelijk liet betalen. De aangetroffen goederen zijn volgens de politie mogelijk verkregen door winkeldiefstallen.

Meerdere meldingen

De drugsdealer kon worden aangehouden na meerdere meldingen die bij de politie binnenkwamen. Ooggetuigen zagen hem in hun wijk drugs verkopen. Het bleek telkens om dezelfde man te gaan. Meldingen kwamen binnen uit de omgeving van Welten, nabij Mondriaan, de Heuvelweg in Schaesbergerveld en de Pijperstraat in Eikenderveld.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen