Twee verdachten van gewapende overval op café opgepakt

Afbeelding: ANP

De politie heeft woensdag twee mannen aangehouden, die verdacht worden betrokken te zijn bij een gewapende overval op een café in Geleen. Het gaat om twee mannen van 18 en 19 jaar uit respectievelijk Sittard en Geleen.

De overval in de café aan de Spaans Neerbeek vond omstreeks drie uur plaats in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 augustus dit jaar.

Tijdens de overval bevonden zich naast de uitbater, nog enkele bezoekers in het café. Niemand raakte gewond bij het geweldsincident.

Op scooter

De overvaller ging er met de inhoud van de kassa vandoor. Hij vluchtte met een persoon die buiten op hem wachtte met een scooter.

Lees en bekijk ook: Video: Politie toont beelden van gewapende overvallers café Geleen

Twee verdachten van gewapende overval op café opgepakt
Gewapende overval op café in Geleen. Foto: Track’88

Opsporing Verzocht

Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedde op 5 november aandacht aan de gewapende overval. Die uitzending leverde twee tips op.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen