Jubilerend Kistkappe in Nederweert is niet meer gratis

Afbeelding: archief Peter Schols

Het traditionele Kistkappe op de vrijdag voor carnaval in Nederweert is niet meer gratis. De organisatie wil het aantal bezoekers tijdens de jubileumeditie binnen de perken houden.

Het Kistkappe, waarbij bezoekers op de maat van de muziek op een kistje trommelen, bestaat komend jaar 2 x 11 jaar. De kaartverkoop voor de editie van vrijdag 21 februari start op 5 januari om 11.00 uur in gemeenschapshuis Pinnenhof tijdens een optreden van blaaskapel Klein Mèr Neugter. Voor 5 euro krijgen bezoekers twee consumptiebonnen en een Kistkappe jubileumbutton. Na 5 januari zijn de kaarten te koop bij Bruna Gommans.

Door Pieternel Kellenaers

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Nederweert