Winterpret Venray in de startblokken

Ook de jeugd kan dit jaar weer massaal de schaatsen onder binden. Afbeelding: Stichting Winterpret Venray

Het Schouwburgplein in Venray vormt van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari het decor voor een nieuwe editie van Winterpret Venray. Duizenden bezoekers maken in deze periode van de gelegenheid gebruik de ijsbaan te bezoeken, in het verlengde hiervan een rondgang te maken door de kerstmarkt en ‘last but not least’: te gaan fun shoppen in hartje Venray.

Het Schouwburgplein en Henseniusplein zullen in het kader van de kerstmarkt worden opgetuigd met eenentwintig verlichte kersthuisjes. De organisatie is in handen van Stichting Winterpret Venray. De kerstmarkt is tot stand gekomen in samenwerking met Vereniging Venray Centraal. Weten wat Winterpret Venray voor jong en oud dit jaar te bieden heeft? Kijk hier voor het totale programma.

Door Henk Schmitz

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venray