André Rieu vermaakt zich prima in Barcelona met het macarena-duo Los Del Rio

André Rieu met Los Del Rio in Barcelona, begin deze week. Afbeelding: Facebook/André Rieu

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Marijke Helwegen staat met enige regelmatig in de bladen. Dat controleert ze elke week zelf door middel van een wandeling naar de kiosk. Blijft ze ook nog fit bij, dus dat is mooi meegenomen.

André Rieu haalde het Spaanse duo Los Del Rio (je weet wel, van de macarena) al eens naar Maastricht. Ook in hun vaderland zijn ze dezer dagen van de partij op het podium.

André’s stadgenoten Lucas & Steve zitten ook in Spaanstalige sferen, maar wel iets verder van huis: in Mexico. Ze hebben het er naar hun zin.

Maurice Wijnen verblijft op het ogenblik in Berlijn. En hij heeft oog voor de schoonheid van deze stad.

Ook actrice Lotte Verbeek brengt een paar herfstdagen door in het buitenland. Zij zit in Engeland en ook zij heeft oog voor de fraaie omgeving.

Mathieu Hinzen vertegenwoordigt ons land dit jaar bij het Europese Junior Songfestival. De jonge Weertenaar had het genoegen om Duncan Laurence te ontmoeten. En als er iemand weet hoe je een Songfestival wint, is het Duncan natuurlijk.

Chantal Janzen kijkt met vreugde terug op haar eerste Pyjamaparty, afgelopen weekend in de Ziggo Dome. Ze heeft er bijna geen woorden voor. Hoewel…

Het is pas eind november en het nieuwe jaar laat nog even op zich wachten. Maar Kelly Weekers heeft haar eerste goede voornemen al kenbaar gemaakt.

Door Redactie

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen