Laatste postzegelruilbeurs van het jaar in Buurthuis St. Joris

Afbeelding: INGimage

Philatelistenvereniging Echt houdt zondag 8 december haar laatste postzegelruilbeurs van het jaar. Verzamelaars en andere belangstelenden zijn welkom in Buurthuis St. Joris aan de Cypresstraat 58 in Echt-Noord.

Zowel in de categorieën landen, motief en persoonlijke zegels als postfris, gebruikt en gestempeld is weer divers materiaal aanwezig. Tevens zijn de nieuwste uitgiften van PostNL en Sandd verkrijgbaar. Nagenoeg alle vragen op postzegelgebied kunnen worden beantwoord. Ook enkele (semi-)handelaren zijn aanwezig. Publiek is welkom van 9.30 tot 12.00 uur. De toegang is gratis. Inlichtingen: 0475-483630 of willcuypers@home.nl

Door Henk Schmitz

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Echt-Susteren