Jubilarissen bij Caecilia Nieuwenhagen

Pastoor Freek Jongen is sinds kort president van het koor. Afbeelding: Luc Lodder

Het gemengd kerkelijk zangkoor St. Caecilia Nieuwenhagen luistert zaterdag 23 november om 18.00 uur de eucharistieviering op in de parochiekerk aan de Heigank Nieuwenhagen. Aansluitend zal in verenigingslokaal ‘de Belvauer’ een jubilaris intern gehuldigd worden door pastoor Jongen (president van het koor) tijdens de jaarlijkse St. Caeciliaviering.

Kitty Meijs (sopraan) is 50 jaar aan het koor verbonden. Zij was bestuurslid van 1991 tot 2002, waarvan 7 jaar secretaris en vanaf 2009 is zij lid van de muziekcommissie.

Jan Goossens (bas) is 50 jaar aan het koor verbonden. Hij steunt het koor op de achtergrond. In 2017 was hij 40 jaar bestuurslid en bibliothecaris. Jan Goossens zal in zijn eigen vertrouwde omgeving op gepaste wijze gehuldigd worden.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Landgraaf