Fanfare St. Blasius huldigt jubilarissen

Op de foto van links naar rechts, Jo Ubaghs, Piet Bessems, Hub Bessems, John Vliegen, Jo Beijers, Conny Nieuwenhuis, Annika Bessems, Gwenny Paulus, en Ruud Croonen. Afbeelding: Jan Rosier

Fanfare St. Blasius Cadier en Keer huldigt op 30 november haar jubilarissen. De jubileumviering start 19.00 uur met een eucharistieviering. Aansluitend is er rond 20.15 uur een receptie tot ongeveer 21.30 uur in verenigingslokaal ’t Keerhoes aan de Limburgerstraat 78.

Er worden negen jubilarissen gehuldigd. Annika Bessems speelt sopraansaxofoon en is 25 jaar lid van de fanfare. Gwenny Paulus tekent voor het melodisch slagwerk en is 25 jaar muzikant. Rudi Croonen speelt bas en is 40 jaar lid van St. Blasius. Conny Nieuwenhuis is ook 40 jaar verbonden aan het korps en speelt trompet. Jo Ubaghs speelt hoorn en is al vier decennia lid van fanfare St. Blasius. Jo Beijers, Hub Bessems en Piet Bessems zijn 50 jaar lid. John Vliegen tenslotte speelt tuba en is al 60 jaar muzikant bij de fanfare. Na afloop van de receptie is er een feestavond.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten