Cursus Digisterker in bibliotheek Vaals

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

In de bibliotheek Vaals wordt 25 november vanaf 12.30 uur een cursus Digisterker gegeven. Deelnemers leren werken met de digitale overheid.

De overheid biedt steeds meer mogelijkheden om zaken digitaal te regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, aangifte doen bij de Belastingdienst of het aanvragen van de huur- en zorgtoeslag. In de cursus Digisterker leren de cursisten werken met de websites van de overheid. Ook krijgen ze te zien wat de overheid allemaal al over hen weet, zoals de opbouw van de AOW. De cursus omvat 4 dagdelen van 2 uur.

Aanmelden kan via e-mail info@heuvellandbibliotheken.nl onder vermelding van Digisterker met naam van de bibliotheek en het eigen telefoonnummer. Telefonisch aanmelden kan ook via telefoonnummer 043 4589151. De kosten voor deelname bedragen 12 euro, inclusief werkboek.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Vaals