Heuvelland Cinema presenteert huwelijksdrama ‘The Wife’

De kloosterbibliotheek. Afbeelding: DDL

‘Heuvelland Cinema’, onder auspiciën van Rotaryclub Gulpen/Vaals presenteert op zondagavond 1 december de film ‘The Wife’ uit 2017 in de bibliotheek van Klooster Wittem. Aanvang 20.00 uur.

Onder regie van Björn L.Runge wordt de kijker geconfronteerd met een huwelijksdrama. Een verhaal over een relatie waarin naar buiten toe zowat alles om de man draait, met de vrouw automatisch in een bijrol. Op een gegeven moment komt zij voor zichzelf op. Deze laatste rol wordt ingevuld door de actrice Glenn Close die hiermee een Golden Globe in de wacht sleept als Beste Actrice. De Gerarduszaal van Klooster Wittem is open vanaf 19.30 uur en de film start om 20.00 uur in de Kloosterbibliotheek.

De entree bedraagt 12.50 euro. Kaarten en nadere informatie via de website www.heuvellandcinema.nl

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Gulpen-Wittem