Harmonie Reuver trekt alle registers open met Candlelight

Leden van de harmonie treden in groepjes op. Afbeelding: Frank Stevens

De Reuverse harmonie trekt zondag alle registers open met Candlelight. De 34ste editie van deze jaarlijkse muziekmiddag vindt plaats in De Schakel.

Alle geledingen van het Philharmonisch Gezelschap zijn van de partij en vrijwel elke instrumentgroep treedt ditmaal apart op. Ook jeugdkorps Forza!, het Dvorák ensemble en de Wildebrasjes laten van zich horen en alle muziekstijlen komen voorbij, van klassiek tot jazz en filmmuziek. Forza bestaat uit jeugdleden van de Reuverse harmonie, het Trommel en Fluiterkorps en harmonie St.Gertrudis uit Beesel.

Vanaf 15.00 uur kan in zalencentrum De Schakel worden geluisterd naar optredens van leden in klein groepsverband. Doel is de, veelal jeugdige, muzikanten ervaring te laten opdoen met het instuderen van een muziekstuk in relatief korte tijd. De toegang is gratis.

Door Marcel van Lier

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beesel