Kerstbomenverkoop ‘Bie de bosjwachter’

Afbeelding: ANP

De kerstbomenverkoop van carnavalsvereniging de Bokkerieërs start op zaterdag 30 november op de vaste plek ‘Bie de bosjwachter’ oftewel Oostbroek in Geulle.

Het aanbod is divers: de Nordman, Picea Abies en Picea Omorika, ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten. Verkoop vindt plaats op alle dagen in de week op verschillende tijden. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag wordt er verkocht van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 14.00 uur. Op maandag en zaterdag worden de kerstbomen in Geulle gratis bezorgd.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen