Politie deelt bewakingsbeelden van man die frituur probeerde te overvallen

De politie heeft donderdag bewakingsbeelden gedeeld van een poging tot overval op een frituur in Geleen van donderdagavond 7 november.

De poging tot overval op de snackbar aan de Dahliastraat in de Geleense wijk Lindenheuvel vond omstreeks tien voor half elf plaats. De indringer, bewapend met een steekwapen, sprong over de toonbank en probeerde er met geld vandoor te gaan. De geschrokken medewerkster en aanwezige klanten vluchtten daarop de zaak uit. De overvaller deed opvallend genoeg hetzelfde en nam zonder buit de benen.

Lees ook: Overvaller door personeel uit friture verjaagd

De man rende weg in de richting van de Rozenlaan en is sindsdien spoorloos. Daarom doet de politie een beroep op het publiek.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen