Podcast: Jeanne (73) uit Nederweert stierf nadat ze moest uitwijken voor een vuilniswagen

Jeanne Heynen-Kessels (73) uit Nederweert verloor vorig jaar het leven toen ze met haar man Frans aan het fietsen was. Het stel moest plots uitwijken voor een vuilniswagen en viel. Die klap werd Jeanne fataal. Sindsdien staat het leven van Frans op zijn kop.

Over dit project
Elke dag sterft iemand in het verkeer, maar dat is zelden groot nieuws. Ook niet in Limburg, waar vorig jaar 46 mensen om het leven kwamen. Wie waren deze mensen? Wat gebeurde die fatale dag? Welke impact had hun plotselinge dood op de nabestaanden? Onze journalisten Rik van Hulst en Judith Janssen deden maanden onderzoek en gingen op zoek naar de persoonlijke verhalen.

Luister en bekijk alle verhalen van Project 46

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen