Gerard Alderliefste met show over verslaving naar Venlo

Gerard Alderliefste zingt en vertelt over verslaving. Afbeelding: Menno Ridderhof

Verslavingsarts en muzikant Gerard Alderliefste komt zondag 8 december met zijn soloprogramma ‘Dubbel leven’ naar Venlo.

Als gitarist, pianist en zanger toerde Gerard Alderliefste acht jaar lang met zijn band langs de Nederlandse theaters. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’ (samen met Paul de Leeuw) en ‘Laat me /Vivre’ met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Met buurman en muzikale vriend Cor Bakker maakte hij in 2016 de theatershow ‘En route’.

Nu staat hij alleen in het theater. In zijn solovoorstelling zingt en speelt hij onder meer eigen liedjes in het Frans en Nederlands. Daarnaast vertelt hij over partydrugs en verslaving. Het optreden wordt aangeboden door cultuurstichting Bel-Arte en begint om 15.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Reserveren is mogelijk via www.bel-arte.nl.

Door Marcel van Lier

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo