Beeselse ondernemers willen lokaal shoppen stimuleren

Afbeelding: ©2019 John Peters Fotografie -

Door samen een kortingsboekje uit te brengen hopen dertien ondernemers uit de gemeente Beesel inwoners te stimuleren om in eigen dorp hun decemberinkopen te doen.

Inge Drenth van het Kaashuys is initiatiefneemster van het boekje ‘DecembersDeals’. Ze kwam op het idee door een vergelijkbaar boekje dat aan het begin van de zomer werd uitgegeven door een groep toeristische ondernemers. Samen met centrummanager Sander Mattheijssen en Joep Caubo van bioscoop Luxor, beiden betrokken bij de totstandkoming van het boekje ‘DrakenDeals’ voor toeristen, wist ze dertien lokale ondernemers achter zich te scharen.

Het boekje met speciale kortingsacties is in een oplage van vierduizend stuks gedrukt en volgende maand gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers: VVV Beesel-Reuver, Zagara mode, Flowerzz, Van Betteraij, Jo’s ijssalon, slijterij Salut, Het Oude Huys, De Veldmanstokerij, ’t Kaashuys, Bakker Bart Reuver, Landal De Lommerbergen, Electroworld Witte Hal en Landelijk Brocant.

Door Marcel van Lier

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beesel