Venlose ondernemer getroffen door drie brandstichtingen

De Venlose eigenaar van een bedrijf in dakkapellen en dakwerken is in korte tijd drie keer het slachtoffer geworden van brandstichting. Hij looft 15.000 euro uit om de dader te vinden.

Eerst werd zijn bedrijf aan de Voltastraat in de as gelegd, in augustus ging zijn auto in vlammen op en in de nacht van donderdag op vrijdag was zijn bedrijfsbus doelwit van vandalen.

Camerabeelden

De getroffen ondernemer heeft camerabeelden van de laatste twee branden. Bij de brandstichting van de bedrijfsbus is duidelijk te zien dat de dader het vuur met behulp van meerdere aanmaakblokjes aansteekt. De bedrijfseigenaar hoopt dat de publicatie van de beelden tips oplevert over de identiteit van de brandstichter.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Daarbij wordt ook nadrukkelijk bekeken of de drie brandstichtingen met elkaar verband houden.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo