Dit is het nieuwe nummer van Fabrizio: Baard en knievel

Afbeelding: Ermindo Armino

Hij mag dan onlangs gestopt zijn met optreden, maar liedjes blijft hij gewoon uitbrengen. Fabrizio, de Maastrichtse ‘Italiaan’ die eigenlijk Kevin Cramer heet.

Baard en knievel, zo heet zijn nieuw uitgebrachte creatie. Het gaat om een nummer dat eigenlijk bedoeld was voor het album Extra Kies uit 2011, maar het toen niet gehaald heeft, zo laat de artiest op Facebook weten. Negen jaar later besloot hij het liedje alsnog uit te brengen.

Zoals gebruikelijk stofte hij weer een oud nummer uit het buitenland af. Ditmaal niet iets uit Italië of Caraïbisch gebied, maar de 1986-hit Sweet Freedom van de Amerikaan Michael McDonald. Of de Maastrichtse versie net zo’n kneiter wordt als het origineel (nr. 2 in de Top 40) weten we over een aantal weken.

Lees ook: Fabrizio maakt ‘moeilijke keuze’ om te stoppen: ‘Wie weet treed ik over een paar jaar weer op’

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen