Holleeder even met spoed naar ziekenhuis

Willem Holleeder.

Willem Holleeder. © Videostill

Willem Holleeder is maandagavond ter controle naar het ziekenhuis geweest in verband met zijn medicatie. Inmiddels is hij weer terug in de gevangenis in Vught en maakt hij het goed, zo meldt advocaat Sander Janssen op Twitter.

Redactie

De advocaat werd dinsdagochtend platgebeld, maar kon de eerste berichten bevestigen noch ontkennen.

Holleeder zit levenslang vast voor zijn betrokkenheid bij verschillende moorden. De beruchte crimineel had in het verleden al vaker problemen met zijn hart.

In 2007 onderging Holleeder een hartoperatie wegens falende hartkleppen. Volgens Peter R. de Vries had hij een ‘een hele apotheek aan pillen in zijn zak’, zei hij in 2012. De man lijdt aan een hartkwaal, waardoor nog slechts een kwart van zijn hart functioneert. Holleeder is daardoor snel moe, en moet ‘s middags twee uur slapen om de dag door te komen. Of de problemen met zijn medicatie van gisteravond met zijn eerdere kwalen te maken heeft, is op dit moment niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & Nieuwsapp. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word abonnee

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws