Showbizz-rubriek

Matheu over Junior Eurovisie Songfestival: ‘Woorden kunnen dit avontuur niet beschrijven’

© ANP

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

Ajacied Perr Schuurs uit Nieuwstadt is officieel geen tiener meer. Hij blies dinsdag twintig kaarsjes uit.

Sinterklaas is weer in het land en dus kan de schoen weer gezet worden. De Brunssumse vlogger Peter Nauts denkt daar toch iets anders over...

Ook actrice Hadewych Minis uit Maastricht is in de feeststemming. „Is er iemand op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of kerst?”, vraagt ze haar volgers.

De 13-jarige Matheu Hinzen uit Weert eindigde vorige week als vierde op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen. Hij kijkt met een blij gevoel terug op dit avontuur. ‘Woorden kunnen dit avontuur niet beschrijven’, zegt hij.

Lees ook: Apetrotse Matheu uit Weert: ‘Het dak vloog eraf bij mijn optreden’

Komiek Tisjeboy Jay uit Born is vroeg op de been. Wat een energie in de ochtend!

Rowwen Hèze stond dinsdagavond op de bühne bij tv-programma De Wereld Draait Door. De heren van de band genieten nog even na, zeggen ze op Facebook.

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen uit Heerlen krijgt een prijs van de Bruna, omdat ze iedere week een roddelblad koopt. Graag snuffelt ze door de bladen om te kijken of ze er zelf instaat.

Katten ongecontroleerd naar buiten laten gaan, is illegaal. Dat stellen juristen Arie Trouwborst en Han Somsen van Tilburg Universiteit in Trouw. Zij baseren zich daarbij op Europese regels voor natuurbescherming. PVV-leider én kattenliefhebber Geert Wilders pleit op Facebook voor vrijheid voor de kat.

Gerelateerde berichten

Ander Nieuws