Campagne voor nieuwe school tussen Obbicht en Grevenbicht

Nabij de beoogde locatie voor de nieuwe school tussen Obbicht en Grevenbicht hingen tegenstanders van dat plan eerder al een spandoek op. Afbeelding: archief De Limburger/Rob Oostwegel

Laefbaar Obbeeg/Beeg voert stevig campagne om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen op een manifestatie 7 december om 15.00 uur.

De lobbyclub wil met de bijeenkomst onderstrepen dat er veel steun is voor een nieuwe school en sportcomplex tussen Obbicht en Grevenbicht in. Huis-aan-huis zijn posters verspreid, die bewoners voor het raam kunnen hangen. Zo kunnen zij aangeven dat zij voor de nieuwbouw op deze plek zijn en naar de manifestatie komen. In de dorpen is ook een actiegroep actief die juist tegen het bebouwen van de ruimte is die de dorpen nog scheidt.

Door Erwin Schmidt

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen