Mannen in uniform van PostNL mishandelen bewoner in zijn huis bij overval

Bron © ANP

Afbeelding: ANP

Een 36-jarige man is zaterdagavond mishandeld en vastgebonden in zijn eigen woning op de Saffraanstraat in de Rotterdamse deelgemeente Hoogvliet.

De politie gaat uit van een woningoverval. De daders waren twee mannen gekleed in een uniform van PostNL. Zij drongen ergens tussen half zeven en half acht de woning binnen. Zij hebben de bewoner flink mishandeld en bonden hem vast. Ook werd zijn huis overhoop gehaald. Daarna namen de overvallers de benen.

De bewoner is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie weet niet hoe ernstig hij eraan toe is. Ook is onbekend of de daders iets buit hebben gemaakt.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen