Project Beekse Energie Coöperatie zit vol

Afbeelding: ANP

Het zonnepanelenproject op de loods van Grondverzetbedrijf Keulers in Genhout is volgeboekt. Bij de Beekse Energie Coöperatie werd voor meer dan de 550 beschikbare zonnepanelen ingeschreven.

Met het project kunnen eigenaren en huurders van huizen die op hun eigen woning geen zonnepanelen willen of kunnen aanbrengen investeren en profiteren van panelen die op het dak van Keulers liggen.

Lees ook: Via Beekse Energie Coöperatie kunnen inwoners profiteren van zonnepanelen die op een ander dak liggen

In maart 2020 moet het project operationeel zijn. Met landbouwbedrijf Roebroek aan de Hoogkuil in Beek is inmiddels overeenstemming bereikt over een tweede zonnepanelenproject. Degenen die over het randje vallen bij project Keulers, worden op de lijst voor het tweede project gezet.

Door Martine Zwets

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek