Opsporing Verzocht toont beelden van brutale insluiper in Bunde

Beeld van de insluiper. Afbeelding: Opsporing Verzocht

In Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond beelden getoond van de verdachte van een woninginbraak in Bunde. Bij de inbraak op vrijdag 5 juli werden sieraden en geld meegenomen.

De inbreker sloeg die dag tegen vier uur in de middag toe op de Vliegenstraat, terwijl de bewoners nietsvermoedend rond het huis aan het werk waren. Via de binnenplaats wist de man in de woning te komen.

Lees ook: Woninginbraak Bunde in Opsporing Verzocht

De insluiper werd pas opgemerkt toen hij weer naar buiten liep. De 73-jarige bewoner riep hem nog na, maar de man vlucht snel weg in de richting van het Sint Agnesplein. De bewoners alarmeerden meteen de politie.

De inbreker maakte een portemonnee, horloge en twee ringen buit. Een daarvan is een gouden zegelring met de inscriptie ‘LS’, de andere is een gouden trouwring met de inscriptie ‘Han Leo 19.09.1970’.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen