Bewoner (29) azc aangehouden na dodelijke vechtpartij

Een 29-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum in Weert is aangehouden als verdachte van de vechtpartij, waarbij een 25-jarige medebewoner woensdagochtend om het leven is gekomen.

Het slachtoffer is met geweld om het leven gebracht. De vechtpartij vond plaats in het woongedeelte van het azc aan de Kazernelaan. De exacte toedracht van de vechtpartij is nog niet bekend.

Levenloze lichaam

Rond kwart voor negen kreeg de politie een melding van een mogelijke vechtpartij in het azc aan de Kazernelaan. Ter plekke troffen hulpdiensten het levenloze lichaam van het slachtoffer aan.

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Het onderzoek bij het asielzoekerscentrum is nog gaande. Mogelijke getuigen en bewoners worden gehoord.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Weert