Voorverkoop Seniorenkarneval KV Burgerlust van start

Beppi Kraft luistert de finale op. Afbeelding: Peter Schols

KV Burgerlust houdt maandag 17 februari het jaarlijkse Seniorenkarneval in het Socio Project te Eygelshoven. De zaal is geopend vanaf 18.00 uur. Aanvang van het programma is om 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt dertien euro, inclusief garderobe.

De voorverkoop gaat op 12 december van start. Voor reserveringen van zitplaatsen kunnen belangstellenden contact opnemen met Gijs Vercouteren, tel. 045-5352265, van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. Losse verkoop van entreekaarten (staanplaatsen) bij Bistro Socio Terbruggen 16.

Op het programma staan onder meer Fer Kousen, Dans en Showgroep Burgerlust, Sjtechneelzjer, Agrippina Colonia, Marleen Rutten, Don Kiesjot, Kölsche Greesberger en in de finale Beppie Kraft. De muzikale omlijsting is in handen van ons huisorkest Wiesnhammer.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen