Zeven tips over dode man in vijver Echt na aandacht in Opsporing Verzocht

Afbeelding: Track’88

De aandacht in het televisieprogramma Opsporing Verzocht voor het onderzoek naar de dode man in een vijver in Echt heeft zeven tips opgeleverd.

In de uitzending werd duidelijk dat de politie op zoek is naar de inzittenden van een zwarte pick-uptruck. Vrijdag 22 november werd door een passant een overleden man aangetroffen in een visvijver in natuurgebied De Doort in Echt. Het politieonderzoek is nog steeds in volle gang. Onduidelijk is hoe de persoon te water is geraakt en hoelang hij in de vijver heeft gelegen.

Lees ook: Dode man in vijver Echt: politie zoekt inzittenden zwarte pick-uptruck

De politie heeft inmiddels wel kunnen achterhalen dat het gaat om een 57-jarige man met de Nederlandse nationaliteit. De laatst officieel geregistreerde woonplaats van het slachtoffer was Antwerpen. De politie houdt nog altijd rekening met alle mogelijke scenario’s rondom het overlijden van de man, een misdrijf wordt niet uitgesloten. Er is inmiddels sectie verricht op het lichaam.

Uit een buurtonderzoek bij de vijver waar het lichaam is gevonden blijkt dat getuigen vrijdagmiddag 22 november in de omgeving een zwarte pick-uptruck hebben gezien. Die reed, vermoedelijk tussen 16.30 en 17.00 uur, vanuit Dieteren in de richting van Susteren. De politie wil graag met de inzittenden van de zwarte pick-up in contact komen. Zij hebben mogelijk iets gezien dat voor het onderzoek van belang is.

In de hoop nog meer tips binnen te krijgen, zal de politie donderdag op diverse locaties rond de vindplaats posters en stoepborden plaatsen met een getuigenoproep.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen