Steunpunt start met contactgroep voor mantelzorgers Gulpen-Wittem en Vaals

Afbeelding: Steunpunt Mantelzorg

Het steunpunt Mantelzorg start in januari met een nieuwe contactgroep voor mensen die zorgen voor iemand met dementie in hun directe omgeving.

De contactgroep is bedoeld voor mantelzorgers uit de gemeenten Gulpen-Wittem en Vaals. Het is de bedoeling dat zij een keer per maand bij elkaar komen om ervaringen en tips uit te wisselen. Het idee is dat mantelzorgers elkaar op die manier een beetje kunnen ondersteunen. Er is ook altijd iemand van het steunpunt aanwezig bij die bijeenkomsten.

De contactgroep komt bij elkaar in de bibliotheek aan de Willem Vliegenstraat in Gulpen. De eerste bijeenkomst is gepland op woensdag 8 januari.

Door René Willems

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Gulpen-Wittem