Solistenkoor uit Sint Petersburg in kerk Voerendaal

Kerst staat in de kerk van Voerendaal gelijk aan volop sfeer en muziek. Afbeelding: INGimage

In de St. Laurentiuskerk in Voerendaal kunnen liefhebbers weer volop genieten van kerstmuziek. In het oog springt al meteen zaterdag 21 december. Dan zingt om 18.30 uur in de H. Mis het Solistenkoor van de Philharmonie uit Sint Petersburg. Na de viering geven zij nog een klein concert.

Op 24 december begint om 16.30 uur de kleuterviering, waarbij eigen muziek centraal staat. Om 17.30 uur is de gezinsmis met Tutta Musica. Om 19.00 uur is het de beurt aan Jubilate Deo en tijdens de H.Mis om 20.30 uur is samenzang en speelt een trompettist.

Op 25 december om 10.30 uur zingt het dameskoor en op 26 december om 10.30 uur luistert Jubilate Deo wederom de eucharistieviering op en voert na afloop een kort concert uit.

Op 31 december om 18.30 uur is het de beurt aan The Young Voices.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Voerendaal