Politie schiet bij grote vechtpartij in Laren belager neer

Bron © AD

Afbeelding: Twitter

De politie heeft zondagavond een man neergeschoten in het centrum van Laren. Dat deed ze tijdens een tussenkomst voor een vechtpartij waarbij raddraaiers agenten belaagden. De neergeschoten persoon en een ander verdachte zijn gearresteerd. Een agent raakte gewond.

Volgens de politie Gooi en Vechtstreek werden patrouilleteams die op de melding over de vechtpartij afkwamen, door meerdere personen belaagd.

Ze bekogelden de agenten met glazen waardoor een van de ordehandhavers gewond raakte. In het tumult schoot een agent een van de belagers neer.

Getuigen melden op twitter dat het incident plaatsvond bij café ‘T Bonte paard. Hulpdiensten rukten massaal uit en ook een traumahelikopter steeg op maar die keerde onverrichter zake weer terug naar de standplaats.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen