MVC’19 JO13-1 winterkampioen hoofdklasse

De spelers van MVC’19JO13-1 met de kampioensschaal. Afbeelding: MVC’19

Het eerste jeugdteam onder 13 jaar (JO13-1) van MVC’19 is gehuldigd als winterkampioen in de hoofdklasse. Met 26 punten uit 11 wedstrijden bleven ze de nummer twee, ST SV United/BVV uit Wanssum met twee punten voor. Het kampioenschap wordt zaterdagmiddag gevierd in de kantine van MVC’19 Maasbree.

Hiermee gaat het MVC-team op herhaling. Afgelopen jaar wist hetzelfde team, waarvan de meerderheid van spelers hetzelfde is gebleven, ook al winterkampioen te worden in de eerste klasse. Dit jaar veroverden ze de kampioenstitel in de hoogste klasse. Met slechts één wedstrijd verloren, en twee keer gelijkspel bleven ze de overige teams, waarvan de niveaus dicht bij elkaar lagen, voor. In de kampioenswedstrijd tegen Volharding uit Vierlingsbeek zat de spanning er goed in. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd bezorgde Xam Verhey zijn team de verlossing door de 0-1 in te tikken. Met een doelsaldo van 26 voor en 13 tegen zijn ze het minst gepasseerde team van deze hoofdklasse.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen