Rob Scheepers terug bij Kukeleku

Rob Scheepers checkt in bij Kukeleku met zijn voorstelling ‘Scheepers checkt uit’. Afbeelding: Nicole Minneboo Fotografie

Rob Scheepers strijkt met zijn nieuwjaarsconference ‘Scheepers checkt uit’ opnieuw neer bij Kukeluku. Op vrijdag checkt hij met zijn voorstelling in bij MFC de Zwingel in Melderslo.

Na een jaar afwezigheid is Scheepers, op veler verzoek, weer terug. Na zijn cabaretdebuut in 2014 ging het hard met Scheepers. Uitverkochte tournees, radio- en televisieoptredens en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een uitverkocht DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land toerde, komt hij nu weer met een nieuwjaarsconference onder de rivieren, die hij traditioneel afsluit met een weekbespeling in het Parktheater Eindhoven. Kaarten voor de voorstelling in Melderslo zijn verkrijgbaar via de website www.kukeleku.com en bij de voorverkoopadressen Plus Lucassen Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Horst aan de Maas
  1. De artikels worden geladen...