Jack Fanchamps draagt penseel over aan Nathalie Schure

Afbeelding: INGimage

Jack Fanchamps van schildercollectief Regenboog heeft 18 jaar invulling gegeven aan de bijeenkomsten voor de leden. Nu stopt hij en draagt de penseel over een Nathalie Schure.

Het hobby schilderen in Klimmen ging op 14 augustus 2001 van start bij schildercollectief Regenboog. Jack Fanchamps en Jo Leunissen hadden hielden toen een avond voor belangstellenden, dat sindsdien een vervolg heeft gekregen. Nu ruim, 18 jaar later, komt een einde aan de bijeenkomsten onder leiding van Jack Fanchamps.

Maar er komt een vervolg. Nathalie Schure zal, weliswaar in afgeslankte vorm, een nieuw schildertijdperk in Klimmen starten. Vanaf 16 januari wordt in de ochtenduren – telkens op donderdag - gestart. Voorlopig steeds in de oneven week van 10.00 tot 12.30 uur, in gemeenschapshuis Op d’r Plats. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de zolder van het gemeenschapshuis op bovenstaande tijd.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Voerendaal